Termeni și condiţii

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSITI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII. Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila. 

CONŢINUT SITE

Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greşeli care ar putea apărea în legătură cu codurile sau preţurile produselor de pe pagina web. Unele specificaţii tehnice sau preţul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ. Produsele pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificării de către producător a caracteristicilor sau design-ului fără notificarea prealabilă a acestora.

Promoţiile sunt valabile în limita stocului.

 CALITATE

Toate produsele comercializate prin acest site sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastră să corespundă unui nivel calitativ cât mai înalt, acestea sunt strict urmărite de către SC NBM DISTRIBUTION SRL. Chiar şi în condiţiile de maximă atenţie pot apărea probleme, astfel - pentru ca dumneavoastră să puteţi cumpăra fără riscuri - toate produsele defecte din fabricaţie vor fi schimbate sau reparate fără costuri suplimentare, în cel mai scurt timp posibil.

Toate produsele comercializate de SC NBM DISTRIBUTION SRL sunt in conformitate cu normele europene.

GARANŢIE

Fiecare produs care beneficiază de garanţie va fi însoţit de certificat de garanţie. Garanţia se aplică pentru produsele utilizate conform destinaţiei acestora, care nu au defecte externe aparente şi sunt însoţite de factură emisă de SC NBM DISTRIBUTION SRL. Perioada de garanţie începe cu data preluării produsului. În cazul în care produsul nu are ataşat un certificat de garanţie, factura va fi luată în considerare ca act de garanţie.

RETURNAREA PRODUSELOR

În cazul în care nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condiţiile de vânzare de pe factură.

Returul produselor se supune OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative astfel: "Consumatorul (în accepţiunea legii, orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului." Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile şi consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum. Produsul trebuie să fie însoţit de factura de achizitie.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumpărător iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de maixm 30 de zile de la retur prin transfer bancar. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

 În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă acest lucru este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea cumpărătorului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

SC NBM DISTRIBUTION SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10% si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Nu pot fi returnate: consumabilele medicale, accesoriile aparatelor medicale, cablurile etc

 Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienţi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului.

DREPTURI DE AUTOR

Tot conținutul site-ului www.nbmedical.ro  este propietatea SC NBM DISTRIBUTION SRL, aceasta incluzând orice text, fotografie, logo, butoane, icoane, imagini, fișiere audio și video, cât și softul proiectat pentru vizulalizarea site-ului. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor reglementată în cadrul Statului Român.

LICENȚA DE ACCES PE SITE

www.homecenter.ro vă oferă o licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ul nostru, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care SC NBM DISTRIBUTION SRL își declară acordul scris privitor la cele de mai sus. Nici site-ul, nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al SC NBM DISTRIBUTION SRL  .

CONTUL PERSONAL

Dacă ai optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, ești responsabil pentru menținerea confidențialității contului și a parolei aferente, și ești de acord să-ți asumi răspunderea pentru toate activitățile comerciale întreprinse prin intermediul contului tău și a parolei. Dacă ai sub 18 ani, poți folosi site-ul doar cu implicarea și aprobarea unui tutor. www.nbmedical.ro își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a închide conturi personale, de a șterge sau modifica conținutul acestora, sau de a anula comenzi.

Litigiile apărute între utilizatorii site-ului şi SC NBM DISTRIBUTION SRL se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine Judecătoriei Sector 1.

Obligatiile dvs la inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.